1. producten
  2. Mobicool ME27 AC/DC.

Mobicool ME27 AC/DC.

5/5

Een koelbox is ideaal om mee te nemen op vakantie. Of je nu gaat kamperen of weg gaat met je camper, auto of boot. Een koelbox helpt jou om voedingswaren koel te houden. Lees hier alles wat je moet weten over Mobicool ME27 AC/DC.. Hier ondervind je hoe Mobicool ME27 AC/DC. er uit ziet en wat voor specificaties het heeft. Wil jij overgaan tot aankoop? Klik dan op de button hieronder.

 

Specificaties Mobicool ME27 AC/DC.

Merk

Mobicool

Gewicht

4,3 kg

Kleur

Blauw

Afmetingen

Diepte: 39,6 cm

Breedte: 29,6 cm

Hoogte: 44,5 cm

Materiaal

Kunststof

Koeltechniek

Thermo-elektrisch

Vriesfunctie

Nee

Inhoud koelgedeelte

26 l

Toepassing koelboxen

Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Camping (compressor, thermo-elektrisch), Caravan, Vrachtwagen

Stekkeraansluiting

12v autolader, Stekker (Euro/Schuko)

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Mobicool ME27 AC/DC.

De Mobicool ME27 AC/DC biedt je nog meer gemak. De deur is van binnenuit te vergrendelen, zodat je je producten extra goed bewaart. De koelbox is licht van gewicht, waardoor hij makkelijk te dragen is. Ook is hij voorzien van een groot LED-display waarop je precies ziet wat de temperatuur is. Zo stel je de juiste temperatuur in naar wens. Met de verplaatsbare deksel bewaar je je producten nog beter. De bovenkant van de koelbox is voorzien van een handig uitneembaar bakje, waar je je koelproducten in kunt bewaren. De Mobicool ME27 AC/DC is de perfecte koelbox voor iedereen die onderweg wil koelen en bewaren.

Pluspunten
  • De koelbox is relatief licht, wat het makkelijk maakt om hem mee te nemen. Dankzij de 12-volt autolader en de 230-volt stekker, kun je de koelbox zowel in de auto als op de camping gebruiken. Het handvat vergrendelt de koelbox en zorgt daarmee voor extra isolatie.

Minpunten
  • De ventilator van een thermo-elektrische koelbox maakt een continue, zoemend geluid.

Veelgestelde vragen over Mobicool ME27 AC/DC.

Mobicool ME27 AC/DC. kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 44,5 cm
  • Breedte: 29,6 cm
  • Diepte: 39,6 cm
  • Gewicht: 4,3 kg
  • Inhoud koelgedeelte: 26 l

Mobicool ME27 AC/DC. is Blauw van kleur en is gemaakt van Kunststof.

Mobicool ME27 AC/DC. heeft als koeltechniek: Thermo-elektrisch.

Mobicool ME27 AC/DC. heeft een vriesfunctie: Nee.

Mobicool ME27 AC/DC. kan toegepast worden op Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Camping (compressor, thermo-elektrisch), Caravan, Vrachtwagen. Het heeft een 12v autolader, Stekker (Euro/Schuko) aansluiting.

De bouwkwaliteit van Mobicool ME27 AC/DC. is van Middenklasse.