1. producten
  2. Dometic CFX-35.

Dometic CFX-35.

5/5

Een koelbox is ideaal om mee te nemen op vakantie. Of je nu gaat kamperen of weg gaat met je camper, auto of boot. Een koelbox helpt jou om voedingswaren koel te houden. Lees hier alles wat je moet weten over Dometic CFX-35.. Hier ondervind je hoe Dometic CFX-35. er uit ziet en wat voor specificaties het heeft. Wil jij overgaan tot aankoop? Klik dan op de button hieronder.

 

Specificaties Dometic CFX-35.

Merk

Dometic

Gewicht

17,5 kg

Kleur

Zwart

Afmetingen

Diepte: 69,2 cm

Breedte: 39,8 cm

Hoogte: 41,1 cm

Materiaal

Kunststof

Koeltechniek

Compressor

Vriesfunctie

Ja

Inhoud koelgedeelte

34,5 l

Toepassing koelboxen

Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Caravan, Vrachtwagen, Vrachtwagen (24V)

Stekkeraansluiting

12v autolader, 24v autolader, Stekker (Euro/Schuko)

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Dometic CFX-35.

Met de Dometic CFX-35 koelbox neem je gemakkelijk voedsel en drank mee op je reis. Deze box is uitgerust met een 12-volt en 24-volt aansluiting, waardoor je hem kunt gebruiken in de auto, camper, boot of op de camping. Met de Dometic CFX-35 heb je voldoende ruimte voor 6 grote 1,5 liter flessen of 47 kleine 0,33 liter blikjes. Verder heeft de koelbox een gescheiden compartiment waar je verse groenten en vers fruit in kunt stoppen. De CFX-35 heeft een vriesfunctie die een temperatuur van -22 graden Celcius bereikt. De temperatuur is eenvoudig te regelen via het bedieningspaneel aan de buitenkant. Daarnaast is deze koelbox voorzien van led verlichting en een deksel die automatisch open staat. Handig wanneer je rustig naar je drankje zoekt. De CFX-35 heeft ook een usb aansluiting, waardoor je je telefoon kunt opladen tijdens het reizen.

Pluspunten
  • Dankzij de 12 volt en 24 lader, kun je de koelbox zowel in de auto als op de camping gebruiken. Met de vriesfunctie is de koelbox net zo gemakkelijk te gebruiken als een vriezer. Je kunt dankzij de inhoud van 34,5 liter een grote hoeveelheid drankjes meenemen.

Minpunten
  • De koelbox heeft een relatief hoog gewicht van 17,5 kg waardoor het minder makkelijk is om hem mee te nemen.

Veelgestelde vragen over Dometic CFX-35.

Dometic CFX-35. kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 41,1 cm
  • Breedte: 39,8 cm
  • Diepte: 69,2 cm
  • Gewicht: 17,5 kg
  • Inhoud koelgedeelte: 34,5 l

Dometic CFX-35. is Zwart van kleur en is gemaakt van Kunststof.

Dometic CFX-35. heeft als koeltechniek: Compressor.

Dometic CFX-35. heeft een vriesfunctie: Ja.

Dometic CFX-35. kan toegepast worden op Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Caravan, Vrachtwagen, Vrachtwagen (24V). Het heeft een 12v autolader, 24v autolader, Stekker (Euro/Schuko) aansluiting.

De bouwkwaliteit van Dometic CFX-35. is van Middenklasse.