1. producten
  2. Dometic CFX3 55.

Dometic CFX3 55.

5/5

Een koelbox is ideaal om mee te nemen op vakantie. Of je nu gaat kamperen of weg gaat met je camper, auto of boot. Een koelbox helpt jou om voedingswaren koel te houden. Lees hier alles wat je moet weten over Dometic CFX3 55.. Hier ondervind je hoe Dometic CFX3 55. er uit ziet en wat voor specificaties het heeft. Wil jij overgaan tot aankoop? Klik dan op de button hieronder.

 

Specificaties Dometic CFX3 55.

Merk

Dometic

Gewicht

20,2 kg

Kleur

Zwart

Afmetingen

Diepte: 45,5 cm

Breedte: 72 cm

Hoogte: 48 cm

Materiaal

Kunststof

Koeltechniek

Compressor

Vriesfunctie

Ja

Inhoud koelgedeelte

55 l

Toepassing koelboxen

Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Caravan, Vrachtwagen, Vrachtwagen (24V)

Stekkeraansluiting

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Dometic CFX3 55.

De koelbox is gemaakt van duurzaam polypropyleen en heeft een innovatief interieur met een geïntegreerde condensator. Hierdoor heeft de box een zeer lage energieverbruik en is hij enorm stil in gebruik. Als je de koelbox niet gebruikt, schakelt hij automatisch uit om energie te besparen. En het beste is nog dat deze koelbox stootvast is. Je kunt hem dus zonder problemen meenemen als je de deur uit gaat. Bovendien heeft de Dometic CFX3 55 een ingebouwde kantelbeveiliging, waardoor hij niet omvalt als je er tegenaan duwt. Kortom: de Dometic CFX3 55 biedt alles wat je van een elektrische koelbox mag verwachten.

Pluspunten
  • Dankzij de CFX3 app kun je de koelbox op afstand instellen en heb je inzicht in de prestaties. De koelbox heeft zowel een 12 volt autolader als een 24 volt en 230 Volt stekker voor op de camping. Alle drankjes en hapjes blijven georganiseerd dankzij de 3 Uitneembare mandjes.

Minpunten
  • De koelbox heeft met een gewicht van 20 kilogram een relatief hoog gewicht, waardoor het moeilijker is om deze mee te nemen.

Veelgestelde vragen over Dometic CFX3 55.

Dometic CFX3 55. kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 48 cm
  • Breedte: 72 cm
  • Diepte: 45,5 cm
  • Gewicht: 20,2 kg
  • Inhoud koelgedeelte: 55 l

Dometic CFX3 55. is Zwart van kleur en is gemaakt van Kunststof.

Dometic CFX3 55. heeft als koeltechniek: Compressor.

Dometic CFX3 55. heeft een vriesfunctie: Ja.

Dometic CFX3 55. kan toegepast worden op Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Caravan, Vrachtwagen, Vrachtwagen (24V). Het heeft een aansluiting.

De bouwkwaliteit van Dometic CFX3 55. is van Topklasse.