1. producten
  2. Dometic CFF-70DZ.

Dometic CFF-70DZ.

5/5

Een koelbox is ideaal om mee te nemen op vakantie. Of je nu gaat kamperen of weg gaat met je camper, auto of boot. Een koelbox helpt jou om voedingswaren koel te houden. Lees hier alles wat je moet weten over Dometic CFF-70DZ.. Hier ondervind je hoe Dometic CFF-70DZ. er uit ziet en wat voor specificaties het heeft. Wil jij overgaan tot aankoop? Klik dan op de button hieronder.

 

Specificaties Dometic CFF-70DZ.

Merk

Dometic

Gewicht

26 kg

Kleur

Zwart

Afmetingen

Diepte: 43,3 cm

Breedte: 91,4 cm

Hoogte: 50 cm

Materiaal

Kunststof

Koeltechniek

Compressor

Vriesfunctie

Ja

Inhoud koelgedeelte

70 l

Toepassing koelboxen

Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Caravan, Vrachtwagen, Vrachtwagen (24V)

Stekkeraansluiting

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Dometic CFF-70DZ.

De CFF-70DZ van Dometic is een ruime koelbox die je overal mee naartoe neemt. Of je nu op vakantie gaat, met de auto of camper, deze koelbox is perfect voor al je voedsel en drankjes. Je kunt de koelbox instellen tussen de -18 en 20 graden Celsius. Je koelt aan de ene kant drankjes en eten, en aan de andere kant vries je ijsjes in. Met een inhoud van 70 liter is er genoeg ruimte voor 17 flessen van 1,5 liter of 114 blikjes van 0,33 liter. De deksel van de koelbox blijft automatisch openstaan, zodat je niet je vingers bezeert als je een drankje pakt. Daarnaast heeft de koelbox ook een binnenverlichting, waardoor je in het donker de inhoud ziet. De CFF-70DZ heeft een 12 volt, 24 volt en 230 volt stekker, waardoor je hem overal gemakkelijk gebruikt. Met deze koelbox maak je iedere campingvakantie of autorit extra leuk.

Pluspunten
  • Je stelt de temperatuur van de twee verschillende compartimenten afzonderlijk van elkaar in. De koelbox heeft een 12 volt autolader, een 24 volt lader en een 230 volt stekker voor op de camping. Dankzij de vriesfunctie kun je de koelbox net zo makkelijk gebruiken als een vriezer.

Minpunten
  • De koelbox heeft een relatief hoog gewicht van 27 kilogram, waardoor hij minder gemakkelijk te dragen is.

Veelgestelde vragen over Dometic CFF-70DZ.

Dometic CFF-70DZ. kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 50 cm
  • Breedte: 91,4 cm
  • Diepte: 43,3 cm
  • Gewicht: 26 kg
  • Inhoud koelgedeelte: 70 l

Dometic CFF-70DZ. is Zwart van kleur en is gemaakt van Kunststof.

Dometic CFF-70DZ. heeft als koeltechniek: Compressor.

Dometic CFF-70DZ. heeft een vriesfunctie: Ja.

Dometic CFF-70DZ. kan toegepast worden op Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Caravan, Vrachtwagen, Vrachtwagen (24V). Het heeft een aansluiting.

De bouwkwaliteit van Dometic CFF-70DZ. is van Topklasse.