1. producten
  2. Dometic CFF-35.

Dometic CFF-35.

5/5

Een koelbox is ideaal om mee te nemen op vakantie. Of je nu gaat kamperen of weg gaat met je camper, auto of boot. Een koelbox helpt jou om voedingswaren koel te houden. Lees hier alles wat je moet weten over Dometic CFF-35.. Hier ondervind je hoe Dometic CFF-35. er uit ziet en wat voor specificaties het heeft. Wil jij overgaan tot aankoop? Klik dan op de button hieronder.

 

Specificaties Dometic CFF-35.

Merk

Dometic

Gewicht

17,2 kg

Kleur

Zwart

Afmetingen

Diepte: 39,8 cm

Breedte: 71,5 cm

Hoogte: 40,7 cm

Materiaal

Kunststof

Koeltechniek

Compressor

Vriesfunctie

Ja

Inhoud koelgedeelte

34 l

Toepassing koelboxen

Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Caravan, Vrachtwagen, Vrachtwagen (24V)

Stekkeraansluiting

Bouwkwaliteit

Omschrijving van Dometic CFF-35.

Met de Dometic CFF-35 kun je drankjes en snacks koelen tussen de -18 en 20 graden Celsius. Deze compressor koelbox heeft een capaciteit van 34 liter. Dat is meer dan genoeg ruimte voor 6 flessen van 1,5 liter of 54 kleine blikjes van 0,33 liter. De CFF-35 heeft een compact formaat en handvatten, zodat je de box gemakkelijk mee kunt nemen. De deksel blijft automatisch openstaan, zodat je niet bang hoeft te zijn dat hij op je vingers valt als je een drankje pakt. Ook is de binnenkant verlicht, dus je ziet in het donker wat erin zit. Deze koelbox heeft een 12 volt, 24 volt en 230 volt stekker, waardoor je hem ook in de auto, camper of op de camping kunt gebruiken. Ook zijn er speciale ijsblokjesverdelers beschikbaar, waardoor je in de zomer ijsjes kunt vriezen. De Dometic CFF-35 is de ideale oplossing voor al je koel- en vriesbehoeften.

Pluspunten
  • De koelbox heeft zowel een 12 volt autolader, een 24 volt lader en een 230 volt stekker voor op de camping. Met behulp van de vriesfunctie kunt u de koelbox net zo gemakkelijk gebruiken als een vriezer. Je draagt de koelbox comfortabel dankzij de stevige handgrepen.

Minpunten
  • De koelbox weegt relatief zwaar met een gewicht van 17 kilogram, waardoor je hem minder makkelijk meeneemt.

Veelgestelde vragen over Dometic CFF-35.

Dometic CFF-35. kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 40,7 cm
  • Breedte: 71,5 cm
  • Diepte: 39,8 cm
  • Gewicht: 17,2 kg
  • Inhoud koelgedeelte: 34 l

Dometic CFF-35. is Zwart van kleur en is gemaakt van Kunststof.

Dometic CFF-35. heeft als koeltechniek: Compressor.

Dometic CFF-35. heeft een vriesfunctie: Ja.

Dometic CFF-35. kan toegepast worden op Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Caravan, Vrachtwagen, Vrachtwagen (24V). Het heeft een aansluiting.

De bouwkwaliteit van Dometic CFF-35. is van .