1. producten
  2. Dometic CFX3 95DZ.

Dometic CFX3 95DZ.

5/5

Een koelbox is ideaal om mee te nemen op vakantie. Of je nu gaat kamperen of weg gaat met je camper, auto of boot. Een koelbox helpt jou om voedingswaren koel te houden. Lees hier alles wat je moet weten over Dometic CFX3 95DZ.. Hier ondervind je hoe Dometic CFX3 95DZ. er uit ziet en wat voor specificaties het heeft. Wil jij overgaan tot aankoop? Klik dan op de button hieronder.

 

Specificaties Dometic CFX3 95DZ.

Merk

Dometic

Gewicht

29,8 kg

Kleur

Zwart

Afmetingen

Diepte: 53 cm

Breedte: 96,2 cm

Hoogte: 47,2 cm

Materiaal

Kunststof

Koeltechniek

Compressor

Vriesfunctie

Ja

Inhoud koelgedeelte

94 l

Toepassing koelboxen

Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Caravan, Vrachtwagen, Vrachtwagen (24V)

Stekkeraansluiting

Bouwkwaliteit

Topklasse

Omschrijving van Dometic CFX3 95DZ.

De Dometic CFX3 95DZ is een innovatieve koelbox met de modernste technieken. De koelbox is voorzien van een LCD-display en een voedingsaansluiting waarmee je de koelbox op een veilige manier kunt aansluiten. Met behulp van de CFX3 app kun je de temperatuur eenvoudig aanpassen op basis van je persoonlijke behoeften. Deze koelbox heeft twee compartimenten waarvan je de temperatuur afzonderlijk van elkaar kunt instellen. Zo kun je aan de ene kant drankjes koelen en aan de andere kant ijsjes invriezen. Daarnaast heeft de koelbox een capaciteit van 94 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor 29 flessen van 1,5 liter of 159 blikjes van 0,33 liter. De Dometic CFX3 95DZ is een flexibele koelbox die je overal mee naartoe kunt nemen. De koelbox heeft 12 volt, 24 volt en 230 volt lader, waardoor je deze in de auto, camper of op de camping kunt gebruiken. Als je de koelbox gaat verplaatsen, zorgen de 4 wielen en de handgreep ervoor dat je de box gemakkelijk kunt verplaatsen. Om ervoor te zorgen dat alles op zijn plaats blijft, zijn er 3 uitneembare mandjes bijgeleverd.

Pluspunten
  • Dankzij de CFX3 app kun je de koelbox op afstand instellen en heb je inzicht in de prestaties. De 2 verschillende compartimenten kun je afzonderlijk van elkaar instellen om in te vriezen of te koelen. Alle drankjes en hapjes blijven georganiseerd dankzij de 3 uitneembare mandjes.

Minpunten
  • De koelbox heeft met zijn gewicht van 29 kilogram een relatief hoog gewicht, waardoor het lastiger is om hem mee te nemen.

Veelgestelde vragen over Dometic CFX3 95DZ.

Dometic CFX3 95DZ. kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 47,2 cm
  • Breedte: 96,2 cm
  • Diepte: 53 cm
  • Gewicht: 29,8 kg
  • Inhoud koelgedeelte: 94 l

Dometic CFX3 95DZ. is Zwart van kleur en is gemaakt van Kunststof.

Dometic CFX3 95DZ. heeft als koeltechniek: Compressor.

Dometic CFX3 95DZ. heeft een vriesfunctie: Ja.

Dometic CFX3 95DZ. kan toegepast worden op Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Caravan, Vrachtwagen, Vrachtwagen (24V). Het heeft een aansluiting.

De bouwkwaliteit van Dometic CFX3 95DZ. is van Topklasse.