1. producten
  2. Dometic CFX-28.

Dometic CFX-28.

5/5

Een koelbox is ideaal om mee te nemen op vakantie. Of je nu gaat kamperen of weg gaat met je camper, auto of boot. Een koelbox helpt jou om voedingswaren koel te houden. Lees hier alles wat je moet weten over Dometic CFX-28.. Hier ondervind je hoe Dometic CFX-28. er uit ziet en wat voor specificaties het heeft. Wil jij overgaan tot aankoop? Klik dan op de button hieronder.

 

Specificaties Dometic CFX-28.

Merk

Dometic

Gewicht

13,1 kg

Kleur

Zwart

Afmetingen

Diepte: 62 cm

Breedte: 34,2 cm

Hoogte: 42,5 cm

Materiaal

Kunststof

Koeltechniek

Compressor

Vriesfunctie

Ja

Inhoud koelgedeelte

26 l

Toepassing koelboxen

Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Caravan, Vrachtwagen, Vrachtwagen (24V)

Stekkeraansluiting

12v autolader, 24v autolader, Stekker (Euro/Schuko)

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Dometic CFX-28.

Met de Dometic CFX-28 koelbox heb je altijd koude drankjes en snack bij de hand. Deze krachtige koeler is voorzien van een 12 en 24 volt aansluiting en is dus geschikt voor gebruik in de auto, camper, boot of op de camping. Met een inhoud van 45 liter is er ruimte voor 4 grote 1,5 liter flessen of 43 kleine 0,33 liter blikjes. In het gescheiden compartiment berg je gemakkelijk verse groentes en vers fruit op. De vriesfunctie van de CFX-28 koelbox haalt een temperatuur van -22 graden Celcius en is eenvoudig in te stellen via het scherm aan de buitenkant. Daarnaast heeft de box led verlichting waardoor je rustig naar je drankje zoekt. Ook biedt het deksel automatisch openstand. Handig is ook dat deze koeler is voorzien van een usb aansluiting waarmee je je telefoon of andere apparaten makkelijk oplaadt. Kortom, je bent altijd verzekerd van een koud drankje of snack met de Dometic CFX-28 koelbox!

Pluspunten
  • Dankzij de 12 volt en 24 lader, kunt u de koelbox gebruiken zowel in de auto als op de camping. Met de vriesfunctie kunt u de koelbox net zo gemakkelijk gebruiken als een vriezer. U kunt de koelbox gemakkelijk vervoeren met behulp van de handvatten.

Minpunten
  • Met een inhoud van 26 liter biedt deze koelbox minder ruimte dan zijn soortgenoten.

Veelgestelde vragen over Dometic CFX-28.

Dometic CFX-28. kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 42,5 cm
  • Breedte: 34,2 cm
  • Diepte: 62 cm
  • Gewicht: 13,1 kg
  • Inhoud koelgedeelte: 26 l

Dometic CFX-28. is Zwart van kleur en is gemaakt van Kunststof.

Dometic CFX-28. heeft als koeltechniek: Compressor.

Dometic CFX-28. heeft een vriesfunctie: Ja.

Dometic CFX-28. kan toegepast worden op Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Caravan, Vrachtwagen, Vrachtwagen (24V). Het heeft een 12v autolader, 24v autolader, Stekker (Euro/Schuko) aansluiting.

De bouwkwaliteit van Dometic CFX-28. is van Middenklasse.