1. producten
 2. Mobicool ME24 AC/DC.

Mobicool ME24 AC/DC.

5/5

Een koelbox is ideaal om mee te nemen op vakantie. Of je nu gaat kamperen of weg gaat met je camper, auto of boot. Een koelbox helpt jou om voedingswaren koel te houden. Lees hier alles wat je moet weten over Mobicool ME24 AC/DC.. Hier ondervind je hoe Mobicool ME24 AC/DC. er uit ziet en wat voor specificaties het heeft. Wil jij overgaan tot aankoop? Klik dan op de button hieronder.

 

Specificaties Mobicool ME24 AC/DC.

Merk

Mobicool

Gewicht

4 kg

Kleur

Blauw

Afmetingen

Diepte: 39,6 cm

Breedte: 29,6 cm

Hoogte: 39,5 cm

Materiaal

Kunststof

Koeltechniek

Thermo-elektrisch

Vriesfunctie

Nee

Inhoud koelgedeelte

23 l

Toepassing koelboxen

Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Camping (compressor, thermo-elektrisch), Caravan, Vrachtwagen

Stekkeraansluiting

12v autolader, Stekker (Euro/Schuko)

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Omschrijving van Mobicool ME24 AC/DC.

De Mobicool ME24 AC/DC is de perfecte oplossing voor het koelen van voedsel en dranken tijdens je reizen. Met een afmeting van 45,2 x 37,8 x 35,6 cm is de ME24 een ruime koelbox die gemakkelijk mee te nemen is. Het elegante design is stijlvol en past perfect in je auto. Met de gemakkelijk te bedienen display kun je de temperatuurinstelling eenvoudig aanpassen. De ME24 heeft ook energiebesparende extra functies, zoals: een auto-off-timer, waarmee je de koelbox automatisch uitschakelt als hij te lang in gebruik is. Dit maakt de ME24 een van de meest energie-efficiënte koelboxen op de markt. Bovendien is de ME24 voorzien van een veiligheidsklep, waardoor het mogelijk is om de koelbox ook buiten de auto op te bergen.

Pluspunten
 • De koelbox is relatief licht, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt

  .

  Dankzij de 12 volt autolader en de 230 volt stekker, kun je de koelbox zowel in de auto als op de camping gebruiken

  .

  Je vervoert de koelbox eenvoudig met behulp van het handvat.

Minpunten
 • De ventilator van een thermoelektrische koelbox maakt een constant, zoemend geluid.

Veelgestelde vragen over Mobicool ME24 AC/DC.

Mobicool ME24 AC/DC. kent de volgende afmetingen:

 • Hoogte: 39,5 cm
 • Breedte: 29,6 cm
 • Diepte: 39,6 cm
 • Gewicht: 4 kg
 • Inhoud koelgedeelte: 23 l

Mobicool ME24 AC/DC. is Blauw van kleur en is gemaakt van Kunststof.

Mobicool ME24 AC/DC. heeft als koeltechniek: Thermo-elektrisch.

Mobicool ME24 AC/DC. heeft een vriesfunctie: Nee.

Mobicool ME24 AC/DC. kan toegepast worden op Auto (12V), Boot, Camper, Camping, Camping (compressor, thermo-elektrisch), Caravan, Vrachtwagen. Het heeft een 12v autolader, Stekker (Euro/Schuko) aansluiting.

De bouwkwaliteit van Mobicool ME24 AC/DC. is van Middenklasse.